۱۳۹۴ خرداد ۶, چهارشنبه

دعوت جهانی کشیش لوکاس یقنظربه دعا و روزه برای ایران و ایرانی




به نقل از شبکه خبر مسیحیان فارسی زبان

چند روز پیش خبر بسیار بدی از ایران دریافت کردم. اخیرا پیامهایی برای آقایان در ایران فرستاده می شود مبنی بر اینکه زنان می توانند به منزل ایشان بروند و  با دریافت ماساژ می توانند بلا فاصله ایشان راصیغه ( همسر موقت) کنند. ازدواج موقتی در اسلام شیعه رواج دارد.

این برای ایران و ایرانی بسیار تاسف برانگیز است و به این معناست که فحشای مذهبی می تواند به طور قانونی وارد منزل هر شهروند ایرانی شود! در برخی مذاهب، فحشای مذهبی در معابد انجام می شود. اما در ایران این عمل  به طور قانونی در منازل صورت می گیرد. وقتی این خبر را دریافت کردم بسیار متا ثر شدم. و نه فقط برای زنان ایرانی بلکه برای مردان کشورم اشک ریختم. این یک تنزل جدید است. خداوند ما را به شباهت خود آفرید. او ما را خلق کرد تا در پاکی و تقدس زندگی کنیم. در انجیل متی فصل 5 آیات 27 و 28 عیسی چنین می گوید: "شنیده اید که گفته شده است "زنا مکن."اما من به شما می گویم هر که با شهوت به زنی بنگرد، همان دم در دل خود با او زنا کرده است." (ترجمه KJV)

هیچ یک از ما نمیتوانیم پاک و مقدس باشیم. ما با ذات گناه به دنیا آمده ایم. تنها راه نجات توبه حقیقی از اعماق قلب است و اینکه ایمان داشته باشیم که عیسی مسیح  ، پسر خدا که از مریم باکره متولد شد، بی گناه بود و تنها برای گناهان ما و به جای ما مرد و کفاره گناهان ما شد و هر کس که به او (عیسی مسیح) ایمان آورد گناهانش آمرزیده و توسط روح القدس از نو متولد خواهد شد. نسبت به گناه مرده تا در خداوند حیات تازه داشته باشید. ذات خداوند جایگزین ذات گناه آلود شده و همچنان که با قدرت روح القدس زندگی می کنند و مطابق کلام خداوند، آیشان می توانند در تقدس زندگی کنند که موجب خشنودی و رضایت خداوند است. ما به عنوان پیروان مسیح برای زندگی گناه آلود و شهوت آمیزو زنا خوانده نشده ایم بلکه برای یک زندگی بی عیب و مقدس. چشمان ما، گوشهای ما ، قلب  و افکار ما، انگیزه ها و نیات ما، و همچنین اعمال ما باید پاک باشند و این با قوت خودمان غیر ممکن است.زندگی مقدس تنها زمانی امکان پذیر است که با قدرت روح القدس و قوت کلام خداوند باشد.

ایرانیان در ایران و ایرانیان خارج از کشور که در سراسر جهان پراکنده هستند باید بدانند که تنها عیسی مسیح می تواند گناهانشان را پاک کند، قلبهایشان را تبدیل کندو به آنها کمک کند که زندگی مقدسی داشته باشند که موجب خشنودی خداوند است. خداوند ما را خوانده تا در تقدس زندگی کنیم. در اول پطرس باب یک آیات 14 تا 16 می خوانیم: " چون فرزندانی مطیع، دیگر مگذارید امیال دوران جهالت به زندگیتان شکل دهد. 15   بلکه همچون آن قدّوس که شما را فراخوانده است، شما نیز در همۀ رفتار خویش مقدّس باشید؛ 16چرا که نوشته شده است: «مقدّس باشید، زیرا که من قدّوسم.»

به عنوان یک مرد ایرانی، از گناهان هموطنان ایرانی ام توبه می کنم. از شهوات، زناها، و انحرافات جنسی که هر روزه در ایران اتفاق می افتد توبه می کنم. من خیلی متاسف هستم که انسانی که به شباهت خدا آفریده شده است تا در پاکی زندگی کند این چنین به نا پاکی تنزل کرده است. من همه شما چه افراد و چه کلیساها را فرامی خوانم تا از گناهان جنسی و ناپاکی هایی که هموطنان ایرانی ما مرتکب می شوند توبه کرده و از خداوند بخواهید تا نسیم تازه ای از پاکی و قدوسیت را بر ایران و ایرانی در سراسر جهان  بدمد. بیایید در حزنی روحانی نسبت به این وقایعی که برسر ایرانیان می آید شریک باشیم. خداوند انسان گناهکار را دوست دارد اما از گناه نفرت دارد. فساد جنسی می تواند ملتی را به نابودی بکشاند. دعا می کنم خداوند رحمتش را بر مردم ما گسترش دهد.

از شما و کلیساها ی شما دعوت می کنم که یکشنبه( 31 می، 2015  ) روز توبه برای ایرانیان اعلام شود. بیایید در روزه و دعا باشیم. بیایید هم به صورت  شخصی و هم گروهی از گناهانمان و گناهان هموطنان ایرانیمان توبه کنیم. با انده عمیق و از صمیم قلب توبه کنیم. دعا می کنم که نتیجه دعای ما این باشد  که ببینیم ملتی در قدوسیت گام برمی دارد . این نیاز امروز ماست. و این کاریست که باید انجام دهیم.همچنین از خواهران و براداران غیر ایرانی هم تقاضا می کنیم که در این دعای توبه به ما ملحق شوند. توبه واقعی باعث می شود که باران رحمت خداوند از اعلی نازل شود.

من این دعوت به دعای توبه و روزه را به صدها نفر که در لیست تماس من بودند می فرستم. شما هم می توانید به کسانیکه در لیست ایمیل خود دارید بفرستید. همچنین می توانید به زبانهای دیگر ترجمه کرده و در وب سایتها و رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. شبانان و رهبران رادرباره ای دعوت مطلع سازید. بیایید از دیگران دعوت کنیم که به ما در این دعا و روزه ملحق شوند.

لطفا من را در جریان اقداماتی که برای آگاه سازی دیگران در مورد این دعا و روزه انجام می دهید بگذارید.

شبان لوک یقنظر

۱۳۹۴ خرداد ۴, دوشنبه

شرحی بر رساله یعقوب



نوشته شده توسط:ندا عطایی

این نوشته درباره رساله یعقوب که بیستمین کتاب از انجیل عهد جدید می باشد می پردازد در این مقاله بررسی می شود که یعقوب که بود و به چه دلایلی این رساله را نوشت و به چه مواردی در آن اشاره کرده است.در انجیل دو یعقوب وجود دارد که یکی برادر یوحنا پسر دیگر حلفی بود(متی10: 2-3) و دیگری یعقوب بزرگترین برادر عیسی(متی13: 55 / غلاطیان1: 19) که رهبری کلیسای یهودی نژاد را بر عهده داشت. او بعنوان فردی بسیارنیکوکار شناخته شده بودو آشنایانش به او لقب"عامل" را داده بودند.
 از او نقل شده که ساعتهای طولانی رو زانوهایش در دعا بوده است بطوریکه زانوهای او پینه بسته شده بودند .او مردی بسیار پرنفوذ و محبوب، بین یهودیان و در کلیسا بود(اعمال رسولان15: 13-29)  خدمات او به یهودیان باعث شد تعداد زیادی از آنان به مسیحیت ایمان آورند.
طبق اطلاعاتی که مورخین قرن دوم نوشته اند کمی بعد از سقوط اورشلیم به وسیله ارتش روم در سال 70 میلادی، هنگامیکه یهودیان گروه گروه مسیحی می شدند حنانیا کاهن اعظم وقت به همراه فریسیان و کاتبان، شورای اورشلیم را تشکیل دادند و به یعقوب دستور دادند تا در هیکل اعلام کند که عیسی، مسیحِ موعود نیست. اما یعقوب اعلام کرد که عیسی پسر خداست و خداوند داور این جهان است و این امر باعث شد که دشمنانش به دستور و حمایت کاهن اعظم او را سنگسار کنند در حالیکه یعقوب دعای "پدر اینان را ببخش زیرا نمی دانند چه می کنند را بر لب داشت."
رساله یعقوب احتمالا در سال 60 میلادی و اواخر عمر او نوشته شده است وتا آن زمان 30 سال بود که یعقوب کلیسای یهودی نژاد را سرپرستی می کرد. اهمیت نامه یعقوب برای عهدجدید همانند اهمیت امثال برای عهدعتیق است. این رساله 5 باب دارد و هر باب بخش هایی را شامل می شود که درباره روشهای زندگی مسیحی است و از موضوعات مختلف صحبت می کند این بخشها شامل :
                                
1-پایداری توام با ایمان یا ـــــــــــــــــــــــــــ تجربه عملی شخص مسیحی
2-خدمات دلسوزانه یا ـــــــــــــــــــــــــــــ اعمال شخص مسیحی
3-سخنان سنجیده  یا ـــــــــــــــــــــــــــــــ گفتار شخص مسیحی
4-فروتنی توام با پشیمانی یا ــــــــــــــــــــــ احساس شخص مسیحی
5-اهمیت دادن به سهیم شدن در نیازهای دیگران یا ـــــــــــــ کمکهای شخص مسیحی

هدف یعقوب از نوشتن این رساله، اشاره به اعمال غیر اخلاقی و رفتار درست مسیحی است. برخی از مسیحیان با اینکه ادعا به داشتن ایمان می کنند و خود را از مقدسین می دانند، ولی محکم به معیارهای دنیا چسبیده اند وبا رفتارشان انجیل را انکار می کنند. یعقوب با شیوه ای موثرتر و با کلمات دقیق وکنایه آمیز با اعمال غیر اخلاقی خوانندگان رساله اش مقابله می کند. محک ایمان، زندگی تغییر یافته ماست و ثمره این ایمان و تغییر، اعمال نیک است و موضوع اصلی نامه یعقوب هم  پیرامون این مطالب می باشد.او نامه اش را با خصوصیات کلی زندگی مسیحی شروع می کند(باب1: 1-27) بعد از مسیحیان می خواهد در اجتماعات با عدل و انصاف رفتار کنند(2: 1-13) و در رابطه بین ایمان و عمل یک بحث الهیاتی به میان می آورد(2: 14-26) و بعد به اهمیت تسلط زبان تاکید می کند(3: 1-12)
در ادامه او حکمت و خرد را از هم متمایز می کند. اوبه خوانندگان نامه اش توصیه می کند تا از آرزوهای ناپاک دست بکشند وخدا را اطاعت کنند در پایان از آنها می خواهد که صبور باشند و در عهد و پیمان خود صادق و برای وفادار ماندن به خداوند یکدیگر را یاری کنند.
 او از ایمانداران می خواهد که نه فقط حقیقت را بشنوند بلکه به آن عمل کنند زیرا ایمان با عمل نتایج بهتری بهمراه دارد.
 از اشارات او در این نامه به آزمایشات و وسوسه ها در زندگی مسیحی هست و اینکه پیروزی بر آنها باعث شخصیت قوی در ایماندار می شود. وقتی مشکلات پیش می آید نگران نشوید بلکه از خدا بخواهید که به شما حکمت و صبر دهد تا آزمایش تمام شود.
نکته بعدی که یعقوب به آن اشاره می کند قانون محبت است. ما بوسیله رحمت رهاییِ بخش خدا و محبت او نجات یافتیم نه حفظ شریعت. اما با انجام قانون کلی که عیسی در (متی22:39 و مرقس12: 31) به ما داده، نشان می دهیم که محبت مان واقعی هست یا نه. یعقوب به مسیحیان تعلیم می دهد به نگرشی که دنیا نسبت به ثروت و ثروتمند می دهد سازش نکنند زیرا مسیحیان باید گنج های الهی را از طریق خدمت صادقانه به انسانها ذخیره کنند.
موردی که یعقوب بسیار به ایمانداران تاکید می کند گفتن سخنان حکیمانه است. او در( باب3: 1-12) از خطرات زبان سخن می گوید. گناهان زبان تنها شامل حرفهای تند و خشم آلود نیست بلکه ابراز عقاید نادرست و دور از عقل هم می باشد . زبان نمایانگر شخصیت ماست . افرادی هستند که علارغم ایمانداربودن کنترلی برزبان خود ندارند . کلمات بسیاری از زبان ما گفته می شود که ممکن است باعث لغزش دیگر ایمانداران شود. هیچ انسانی کامل نیست و نمی تواند تسلط کامل برزبانش داشته باشد و این قدرت کنترل را فقط خداوند می تواند به انسان بدهد.
یعقوب با سه مثال( دهنه اسب، سکان کشتی و جرقه کوچک) ما را متوجه قدرت عظیم زبان می کند که یک کلمه چطور می تواند جمعی را بنا کند و یا یک تعلیم اشتباه چطور میتواند باعث نابودی جمعی شود. زبانی که شرور باشد در واقع در کنترل شیطان قرار می گیرد و همین عضو کوچک می تواند باعث نابودی ما شود.
یک مسیحی ممکن است اهل دعا و کمک باشد ولی اگر زبان تند داشته باشد می تواند افراد را برنجاند و حیات روحانی آن فرد تلف می شود .ایماندارانی که در جلسه دعا خدا را پرستش می کنند و پس از پایان کلیسا شروع به بدگویی و غیبت می نمایند از اینگونه افراد می باشند.
 درخت را از میوه اش، چشمه را از آب آن و انسان را از کلامش می شناسند اگر زبانمان در اختیار روح القدس باشد کمتر حرف میزنیم و کمتر دیگران را قضاوت می کنیم . به مسیحیت  نباید فقط ایمان داشت بلکه باید آنرا زندگی کرد.

 در فیض خداوندمان عیسی مسیح باشید.

۱۳۹۴ اردیبهشت ۳۱, پنجشنبه

تهدید و اخراج یک فعال و نوکیش مسیحی افغان از ایران


نوکیش مسیحی ایلیا عرب در ساعت ۱۰ ساعت صبحِ روز سه شنبه ۲۵ فروردین ۹۴ توسط بازجویان وزارت اطلاعات در بخش امنیت سیاسی امور اتباع خارجه در شهرستان کرج مورد بازجویی و ضرب و شتم قرار گرفت. این نوکیش مسیحی که از اتباع کشور افغانستان می باشد از پاسخ دادن به سوالاتی که جنبه تفتیش عقاید داشت خودداری نمود، که با برخورد خشن توهین آمیز و تهدید مواجه گردید
بنا به گزارشی از  خبرگزاری صدای مسیحیان ایران(vocir)  یکی از فعالان و خادمین کلیسای کرج بنام محمد رفیق محمدی ملقب به ایلیا عرب اهل افغانستان از طرف عوامل وزارت اطلاعات تحت فشار بوده و همچنین از طرف مامورین حکومتی طی یک بازجویی دو ساعته مورد تهدید قرار گرفته، و از کشور ایران اخراج گردید.
بازجو این نوکیش مسیحی را ، تحت فشار قرار داده که او می بایست از اعتقادات و ایمان خویش به عیسی مسیح فاصله بگیرد که با مخالفت نامبرده مواجه گردید. بازجو وقتی متوجه گردید که قادر به پیش بردن اهداف غیر انسانی خویش نیست به توهین کردن و تهدید نوکیش مسیحی و خانواده اش پرداخت.
بازجو مربوطه گفت که قادر به اخراج کردن خانواده ی وی از ایران بوده(بعلت تبعه افغان بودن ایشان در ایران) و از این طریق برای تهدید و فشار نوکیش مسیحی استفاده نمود.
بازجو در نهایت، نوکیش مسیحی ایلیا عرب را در یک دو راهی قرار داده که اول اینکه می بایست داوطلبانه و بدون هیچ سر و صدایی از کشور ایران خارج بشود و دومین تهدید ایشان به پنج سال حبس و در نهایت اخراج وی و خانواده پدرشان از ایران بود.
طبق شرایط بوجود آمده از نامبرده تعهد گرفته شد که ظرف مدت یک ماه آن هم بعلت بیماری همسرش نسیم خاکی شهروند ایران که در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ مورد عمل جراحی قرار گرفته بود ایشان کشور ایران را برای همیشه ترک کند.
در طی بازجویی طبق پرونده ها و عواملی که بر نوکیش مسیحی رویت گردید نامبرده متوجه شد که علت بی هویت ماندن دخترشان (اعم از نداشتن شناسنامه و حتی کارت امور اتباع) در ایران مسیحی بودن ایشان است.
ایلیا عرب نوکیش مسیحی به علت شرایط موجود و تهدیدهایی که از کشور خویش داشت قادر به رفتن به کشور افغانستان نبود و مجبور گردید که به صورت غیر قانونی به همراه دختر دو ساله اش در بدترین شرایط موجود در طی پنج روز آوارگی کشور ایران را برای همیشه ترک کند.
لازم به ذکر میباشد خانم نسیم خاکی همسر نوکیش مسیحی ایلیا عرب خواهر امین خاکی یکی از فعالین مسیحی کلیسای کرج میباشد که در ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ توسط نیروهای امنیتی وزارت اطلاعات در حوالی شهر شوش ، پس از بازداشت طولانی در ستاد خبری وزارت اطلاعات شهر اهواز و همچنین ضرب و شتم شدید که آثار آن در بدن وی مشهود بوده در روز ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ به زندان کارون اهواز منتقل شده بود،این خادم کلیسا بالاخره پس از حدود ۱۰ ماه حبس روز ۱۳ دی ماه سالگذشته با قید وثیقه از زندان آزاد شد

۱۳۹۴ اردیبهشت ۳۰, چهارشنبه

رحمت خدا

خداوندا رحمت تو بر ما باد. چنانکه امیدوارم تو بوده ایم .
مزامیر33: 22





محبت خدا


زیرا خدا جهان را اینقدر محبت نمود که پسر یگانه خود را داد تا هر که بر او ایمان آورد هلاک نگردد بلکه حیات جاودانی یابد.
یوحنا3: 16


صدور ۲۳ سال حکم زندان برای ۱۸ تن از نوکیشان مسیحی




از سوی دادگاه انقلاب اسلامی، صدور حکم بیش از بیست و سه سال زندان برای سیزده تن از نوکیشان مسیحی به وخامت اوضاع مسیحیان ایرانی اشاره دارد. اتهام  این افراد تبلیغ علیه نظام، تبلیغ مسیحیت تبشیری و تشکیل کلیساهای خانگی عنوان شده است.

به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران « محبت نیوز»، دادگاههای انقلاب اسلامی در شهرهای اصفهان، رشت، تنکابن و کرج، در دو ماه اول سال ۱۳۹۴ احکامی را صادر و پس از طرح در دادگاه تجدید نظر به تائید رسانده اند که طی آنها ۱۸ تن از نوکیشان مسیحی در مجموع به ۲۳ سال و نه ماه حکم زندان قطعی محکوم شده اند.

این مطلب را ” منصور برجی” سخنگوی کمیته ماده ۱۸ وابسته به شورای کلیساهای ایرانی همگام به محبت نیوز گفت. وی همچنین افزود؛ که هرچند این احکام قطعی است ولی برخی از محکومان مذکور همچنان به دنبال درخواست تجدید نظر و ارسال پرونده به مراجع قضائی بالاتر هستند.

اسامی این افراد عبارتند از؛ نسرین کیامرزی، سارا فولادی، مریم باطنی نیا، اکبر احمدی، بیتا جعفری، عباس کیانی، فاطمه زارعی، معصومی دشتی، رامین بختیاروند، ندا فولادی، سمیرا فولادی و دو نفر دیگر، از جمله افرادی هستند که در سال ۱۳۹۱ در شاهین شهر اصفهان طی یورش ماموران امنیتی به یک کلیسای خانگی در آن شهرستان بازداشت شده بودند. دادگاه انقلاب اصفهان این افراد را به جرم تبلیغ علیه نظام، تبلیغ مسیحیت تبشیری و تشکیل کلیساهای خانگی، هرکدام به یک سال حبس و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم کرده است.

منصور برجی با اشاره به این نکته که همه این افراد فاقد سوء سابقه قضائی هستند و برای اولین بار محکوم شده اند، به آژانس خبری مسیحیان ایران گفت؛  “در مورد ۵ نفر دیگر چون اجازه انتشار اسامی آنها را نداشتیم فقط به ذکر تعداد و محل دستگیری آنها در شهرهای رشت، تنکابن و کرج اکتفا کردیم.”

سخنگوی کمیسیون ماده ۱۸ پیشتر توضیح داده بود که محکومین اصفهانی روز چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۱ طی یورش مأموران امنیتی به گردهمایی آنها در یک کلیسای خانگی واقع در “شاهین شهر” از توابع اصفهان بازداشت شده بودند و طی یک ماه بعد از دستگیری و پس از بازجویی‌های مقدماتی، این نوکیشان مسیحی به طور موقت و با قید وثیقه تا کنون آزاد بودند.

کشیش منصور برجی، ، همچنین درباره وضعیت فعلی مسیحیان در ایران گفت: «این رفتار حکومت اسلامی با مسیحیان ایران در حالی است که آقای ظریف وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی در اوایل اردیبهشت ماه امسال گفته بود که نظام ایران کسی را برای داشتن عقیده ای خاص دستگیر نمی کند . اکنون علی رغم وعده های انتخاباتی آقای روحانی، گشایشی که در فضا دیده نمی شود هیچ، بگیر و ببندها و احکام ناعادلانه سخت تر هم شده است و نگاه امنیتی و تنگ نظرانه از سوی حکومت نسبت به مسیحیان ایران بویژه نوکیشان مسیحی همچنان ادامه دارد. »

بنا بر اولین گزارش مشروح سال ۲۰۱۵ احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران که به آن سازمان ارائه شد به وخامت اوضاع مسیحیان ایرانی اشاره دارد. در مقطع تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۵ حداقل ۹۲ مسیحی در ایران به دلیل مذهب و فعالیت های مسیحی خویش در بازداشت ( یا در انتظار برگزاری دادگاه ) به سر می برند. طبق این گزارش تنها در سال ۲۰۱۴ تعداد ۶۹ نوکیش مسیحی توسط مقامات جمهوری اسلامی دستگیرشدند که حداقل به مدت بیست و چهار ساعت در بازداشت به سر بردند.

این در حالی است که سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی در طی دیدار اسفند ماه سال گذشته خود با نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد که بر اساس آموزه‌های اسلام باید “با پیروان ادیان دیگر با انصاف و عدالت” رفتار شود.

به رغم تلاش های جمهوری اسلامی برای تبلیغ و تحمیل دین اسلام شیعه به عنوان دین رسمی و قانونی کشور، با وجود سخت گیری ها و فشارهایی که براقلیت های مذهبی اعمال می شود، و با آن که در حکومت جمهوری اسلامی مجازات تغییر دین برای مسلمانان در حکم ارتداد است و می تواند حتا مجازات اعدام را درپی داشته باشد، اما پدیده تغییر دین ایرانیان شیعه مذهب، بویژه به مسیحیت، مدام گسترش یافته است.

۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۳, چهارشنبه

پنطیکاست و اهمیت آن برای مسیحیان



نوشته شده توسط: نداعطایی

پنطیکاست یک کلمه یونانی است و برای هر مسیحی یادآور شراره های آتش روح القدس براولین ایمانداران عهد جدید ( شاگردان عیسی مسیح) در عید پنجاهه می باشد.
عید پنجاهه از فردای روز عید پسح آغاز می شد و در پنجاهمین روزبعد از پسح، یهودیان نوبر غله خود را همراه با قربانی برای شکرگزاری از برکت خداوند به خدا تقدیم می کردند و به مناسبت برداشت محصول خود جشن می گرفتند. این عید یکی از بزرگترین عید های یهودی بود و به این مناسبت یهودیان از تمام نقاط به منظور برپایی این جشن به اورشلیم می آمدند و در این مراسم شرکت می کردند.
 عیسی مسیح در روز "پسح" مصلوب شد و سه روز بعد از مرگ رستاخیز کرد . او پیش از رنج صلیب وعده داد که روح القدس را بفرستد (یوحنا14: 16-17) او در غروب روز قیام، خود را به شاگردان نشان داد و چهل روز بین آنها زندگی کرد عیسی در این مدت کلیدهایی که توسط آنها درهای ملکوت خدارا برای مردم می گشود به شاگردان آموزش داد وقبل از صعود نزد خدای پدر، به آنها وعده آمدن روح القدس را داد که این اتفاق در روز پنطیکاست ،ده روز پس از صعود عیسی مسیح به آسمان و نشستن در دست راست خدای پدر طبق وعده ای که بارها  داده بود، به وقوع پیوست.

 او روح خود را همچون شراره های آتش با صدایی همانند وزیدن باد شدید بر تمام ایماندارانِ آن زمان فرو ریخت. روح القدس ابتدا بر حدود 120 نفر از شاگردان اولیه عیسی ریزش کرده و در آنان ساکن شد، گرچه همه آن افراد ایمان دار بودند ولی نتوانسته بودند روح القدس را قبل از آن دریافت کنند زیرا عیسی هنوز جلال نیافته بود.(یوحنا7: 39) ولی پس از قیام، صعود وجلوسش بر تخت پادشاهی ، شاگردان اولین کسانی بودند که روح القدس در آنها سکنی گزید.(یوحنا14: 16-17) بعد از شنیدن صدا مردم سراسیمه به آن محل آمدند و با کمال تعجب دیدند که شاگردان به زبانهای آنان صحبت می کنند.(در کتاب اعمال رسولان 2 کاملا این رویداد توضیح داده شده است ). با قدرتی که پطروس بعد از ریزش روح القدس از خداوند دریافت کرده بود موعظه ای کرد و همان روز حدود سه هزار نفر به عیسی مسیح ایمان آوردند و روح القدس را دریافت کردند.

 اما سوالی که پیش می آید این است که چرا باید این اتفاق می افتاد و این واقعه چه تاثیری در برقراری ملکوت آسمان دارد؟ تمام اتفاقاتی که در عهدجدید شاهد آن هستیم ریشه در عهد عتیق دارند و  توسط انبیا نبوت شده بودند . چنانچه در (حزقیال36: 25-18 / یوئیل2: 28-32 ) و در کتاب (اشعیا32: 15 ) آمده است :" خدا روحش را بر قوم خود فرو خواهد ریخت و همانگونه که باران بر زمین خشک و بی آب می بارد و بیابان را به بوستان و جنگل تبدیل می کند، روح خدا نیز بر مردم ریخته و برکات را بر آنها جاری خواهد ساخت."
 در عهدجدید ابتدا نجات و سپس واقعه پنطیکاست همه لعنتهایی که در عهدعتیق به سبب نافرمانی  بر انسان ها وارد شده بود  را از بین برد.انسانها در عهدعتیق به سوی تمرد کشیده شدند و شامل لعنت خداوند گردیدند.
پنطیکاست در اصل ابطال لعنت برج بابل است (پیدایش11: 6-7) هنگامی که همه بشر یک قوم بودند و با یک زبان مشترک سخن می گفتند، در کثرت قدرت گرفتند و بنابراین آنها دچار منیت شدند پس خداوند زبانشان را تقسیم نمود تا آنها را از هدفشان دور کند و آنها را در سطح زمین پراکنده ساخت .

اما واقعه پنطیکاست نقشه خدا بود برای همه قومها که به واسطه روح القدس یک قوم شوند و یک هدف مشخص داشته باشند که این هدف همان بشارت انجیل است و زبان مشترکی که بتوانند انجیل را به تمام دنیا برسانند و آن زبان محبت می باشد همانطور که پولس گفت:" خدا این مسئولیت را به ما سپرده تا پیغام این آشتی را به دیگران نیز برسانیم ، ما سفیران مسیح هستیم خدا به وسیله ما با شما سخن می گوید.(دوم قرنتیان5:18-20)" و بزرگترین عطیه این روز به  زبانهایِ غیر  دعا کردن می باشد که اولین بار شاگردان مسیح آن را دریافت نمودند. در این روز، روح خدا با بشر عهد تازه بست و دوباره انسان با خدا پیوند خورد.

عهد عتیق جدایی انسان از خدا و عهد جدید و پنطیکاست آشتی خداوند با انسان می باشد که این افتخاری بس عظیم برای هر ایماندار می تواند باشد.
امروزه پنطیکاست برای ایمانداران "تحول در زندگی" است. اگر باور داشته باشیم که عیسی قربانی گناهان ما بر روی صلیب است، عهد جدید خدا شامل حال ما نیز می شود. زمانیکه ما به عیسی مسیح ایمان می آوریم روح القدس را دریافت می کنیم او به ما توانایی می بخشد و ما وارد خانواده الهی می گردیم، حال این بستگی به ما دارد که به چه اندازه خود را تسلیم او کنیم و اجازه دهیم که وجود ما را کنترل کند و قدرت غلبه بر گناهان را به ما بدهد.

روح القدس یک نیروی غیرشخصی نیست بلکه شخصیت دارد و او خودِ خداست (اعمال رسولان5: 3-4) او شخصیت سوم تثلیث می باشد و نماینده عیسی مسیح برروی زمین (یوحنا15: 26) و با قرار گرفتن بر ایمانداران آن اعمالی راانجام می دهد که اگر عیسی بود انجام می داد. پس ما ایمانداران با دریافت روح القدس وظیفه ای بس عظیم بر دوش داریم همانطور که عیسی به شاگردانش گفت :" بروید و همه امتها را شاگرد من سازید."(متی28: 19) بنابراین هدف از عطای روح القدس، اعلام خبر خوش انجیل به انسانهاست.
همواره در فیض مسیح جاودان باشید.

۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۵, سه‌شنبه

کلمات و جملات ممنوعه




نوشته شده توسط:ندا عطایی

زبان هر چند عضوی نرم و کوچک در بدن است ولی مهار کردن آن سختتر از دیگر اعضا می باشد. ما با زبان خود خدا را ستایش می کنیم و پدر را متبارک می خوانیم ولی با همین زبان به انسانهایی  که شبیه خدا آفریده شده اند لعنت می فرستیم.
ممکن است هر کدام از ما روزانه خواسته یا ناخواسته، کلماتی را بر زبان بیاوریم بدون اینکه از اثرات آن بر زندگی خود و اطرافیانمان آگاه باشیم .این کلمات ممکن است بیان گردند ،نوشته شوند یا دردرون خود ما ادا گردند.
 اینکه کلمات تا چه اندازه می توانند سازنده یا تخریب گر باشند در کتاب امثال به آنان بسیار اشاره شده است .( امثال15: 4/ امثال11: 9/ امثال12: 18/ امثال18: 21)

در (پیدایش1: 3) می خوانیم که "خداوند فرمود روشنایی بشود وشد." و در( پیدایش1: 9-10) خدا فرمود:" آبهای زیر آسمان یکجا جمع شوند تا خشکی پدید آید و چنین شد." این آیه ها نشان دهنده اقتدار در کلام خداست که خداوند " گفت وشد"

در ادامه (پیدایش1: 26 ) می خوانیم " سرانجام خدا فرمود، انسان را شبیه خود بسازیم، تا برحیوانات زمین و ماهیان دریا و پرندگان آسمان فرمانروایی کند."
هنگامیکه این آیه ها کنار هم قرار می گیرند پی به عظمت خود بعنوان یکی از آفریده های خداوند و توانایی که به ما داده می بریم . از آنجاییکه ما شکل خدا هستیم این عطیه و برکت را نیز داریم که با کلمات چیزی یا کسی را برکت دهیم یا لعنت نماییم. هر کدام از داستانهای کتاب مقدسمی تواند درس و تجربه ای زیبا برای ما  داشته باشد و ما با خواندن هر کدام از آنها پی به قدرت کلام خود خواهیم برد.
در عهد عتیق اولین جایی که راجع به ایلیا صحبت می شود در کتاب اول پادشاهان است. تا این قسمت کتاب هیچ توضیحی راجع به او داده نشده بود که ایلیا که بود، از کجا آمده بود و کجا زندگی می کرد. ایلیا نبی بود که به صورت یک انسان عادی نزد پادشاه اسرائیل می رود و می گوید:" به همان خدایی که خدمتش می کنم قسم که تا چند سال شبنم و باران بر زمین نخواهد آمد مگر اینکه من درخواست کنم."(اول پادشاهان17: 1) و در( باب18: 1-2 ) می خوانیم با کلامی که از دهان ایلیا بیرون آمد سه سال خشکسالی آن سرزمین را فرا گرفت. با خواندن این بخشهای کلام مقدس متوجه می شویم که فقط کلام خدا قدرت ندارد بلکه هر انسانی که با کلام خدا زندگی کند این اقتداررا پیدا میکند.

در عهد جدید زمانیکه عیسی در (مرقس4: 39) به دریای طوفانی دستور می دهد" آرام شو" در ساعت باد از وزیدن می ایستد. خداوند با یک کلمه گفت نه ناله کرد و نه بر سر کوبید، او با قدرت کلام دستور به آرام بودن داد . خداوند این قدرت را به ما فرزندان خود نیز داده است. در( اعمال رسولان13: 9-11 ) می بینیم که پولس دستور به کورشدن الیما ی جادوگر داد و همان لحظه آن اتفاق افتاد. گاهی ما با زبان خود بر خود لعنت می فرستیم همانند پطروس که در حیاط خانه کاهن اعظم سه بار عیسی را انکار کرد و با دهان خود بر خودش لعنت فرستاد(متی26: 73) او به خاطر ترس و وحشت سه بار عیسی را انکار کرد ولی برای شیطان تفاوتی نداشت به چه دلیلی این کلام بر زبان او جاری شد و همان لحظه پطروس افتخار شاگردی عیسی را از دست داد ولی از آنجاییکه خدای ما خداوند بخشش و محبت است عیسی مسیح قبل از رفتن به نزد خدای پدر سه بار از پطروس پرسید که "آیا مرا دوست داری؟" پطروس هر سه بار جواب داد "بله خداوندم" (یوحنا21: 15) او با هریک بار تایید یکی از لعنتهایی که بر او وارد شده بود را از بین برد.

 ازآنجاییکه ما شبیه خداوند و از فرزندان او هستیم به قدرت نام مسیح می توانیم لعنتهایی که ندانسته با رفتارو کلام بر زندگی خود وارد کرده ایم را از بین ببریم . راه رهایی از آنها توبه، ابطال و جایگزینی می باشد. باید حرفی یا حرکتی را که انجام داده ایم به حضور خداوند ببریم و بگوییم خداوندا من ندانسته این کار را انجام داده ام طلب بخشش میکنم پدر.
ابطال: دعا میکنیم خداوند تاثیرات منفی این حرف یا کلمه من را از بین ببر .
جایگزینی: خدایا برکتت را در زندگی من جاری کن.
برکات و لعنتها هر دو متعلق به جهان نادیدنی هستند. برکات نتایج مفید به بار می آورند مثل: سرافرازی، سلامتی ، ثمرآوری، کامیابی مالی، وتاثیر لعنتها بر زندگی ها: سرافکندگی، بیماریهای فکری و بدنی،فقر، از هم پاشیدگی خانواده، افسردگی و ... می باشد.
گاهی جملات یا کلماتی که ادا می شوند نباید با کلمه لعنت آغاز شوند کلمات منفی که هرروز به زندگی خود وارد می کنیم راه را برای برکت خداوند می بندیم .مثل : من نمی تونم، من آخرش دیوانه میشم، خسته ام، من بچه دار نمیشم، من از پس مخارجم بر نمیایم، شانس منه و...در کل کلماتی که تنفر یا اوج ناسپاسی مارا بیان کنند.

روحیات ما با گفتن کلمات تغییر پیدا می کند، روحی که با گفتن کلمه ای در لحظه بر ما مستولی می شود بستگی به زبان ما دارد .روح مرگ انسان را به طرف خودکشی یا مرگ زود هنگام می کشاند . ما باید مراقب کلمات خود باشیم ما حتی حق نداریم به شیطان نیز لعنت بفرستیم چرا که او یکی از آفریده های خداست و زمانی فرشته مقرب خداوند بوده و او را خدمت می کرده است.

این دعای روزانه ما ایمانداران باشد که " خداوندا می خواهم مجرای برکتها باشم، کمکم کن سخنانم ، سخنان حیات باشند نه سخنان مرگ و لعنت."